Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Nieuwe PowerSTEAM voor JABO lasercleaning

Home / Nieuws / Nieuwe PowerSTEAM voor JABO lasercleaning

JABO heeft een PowerSTEAM aangeschaft voor het verwijderen van industriële coating en roest. Tijdens het reinigen mochten kwetsbare onderdelen niet beschadigd raken. Denk hierbij aan elektrokabels, hydrauliekslangen, sensoren, etc. De demo machine liet duidelijk zien dat deze PowerSTEAM reiniger uitermate geschikt is voor deze toepassing van reiniging.

Maar JABO gaat nog verder met reinigingsresultaten. Na het gebruik van de PowerSTEAM zetten zij een Lasercleaning machine in die ALLE(!!) verf snel en moeiteloos verwijderd. Ook de moeilijk bereikbare plekken worden helemaal kaal gelaserd tot op het blanke staal. Daarna worden alle nieuwe verflagen 1 voor 1 opnieuw terug aangebracht zodat de ondergrond goed behandeld is tegen roest.

 

 

Welk model reiniger past het beste bij uw situatie? Elke situatie is anders. Onze verkoop kan u adviseren welk model het beste is voor uw schoonmaakomgeving. Bij Mundar Reinigingsmachines hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advies en reparatie. Desgewenst kunnen we een demonstratie voor u verzorgen. Bel voor meer informatie 0113-745 600.

Mundar Reinigingsmachines is het adres voor alle soorten hogedrukreinigers, schrob- en veegmachines en allerlei soorten schoonmaakmachines. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

 

Naar overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies