Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Werkplaats

Home / Werkplaats

Full-service Werkplaats

In onze eigen werkplaats worden alle machines grondig nagekeken en gerepareerd. Met eigen monteurs en onderdelen die we op voorraad hebben kunnen we binnen korte tijd uw hogedrukreiniger weer repareren. Met onze breng- en ophaal service halen we uw hogedrukreiniger op voor reparatie of onderzoek. Vaak nog diezelfde dag. Dit doen we zodat het voor de klanten niet uitmaakt of wij dichtbij zitten of op een uur afstand. Ons gebied is zuidwest Nederland. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Die zeggen vaak op verjaardag; “het heeft echt geen zin om met je hogedrukreiniger naar “iemand om de bocht” te gaan. Bel gewoon ff naar MUNDAR. Die regelen het wel”.

En dat doen we. Wij regelen het!!

Ter overbrugging van de reparatie kunt u uit onze verhuurvloot een hogedrukreiniger of een hogedruktrailer gebruiken. Ons speerpunt is snelheid. Wij werken aan alle bekende merken zoals Kranzle, Waterkracht en Karcher. Daarnaast zijn andere merken ons niet vreemd.

Dreigen de kosten uit de hand te lopen? Dan ontvangt u van ons een prijsopgave voor reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Voor periodieke keuringen krijgt u van ons een melding zodat we op tijd uw keuring in kunnen plannen. Wel zo makkelijk!

Onderhoud op locatie

Soms is het handiger dat wij bij u op locatie langskomen. Denk hierbij aan reparatie of onderhoud aan stationaire opstellingen of andere systemen die ingebouwd zijn.

Benieuwd naar onze service? Kom eens langs of neem telefonisch contact op via 0113-745 600 of stuur een mail naar info@mundar.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies