Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Nieuwste Karcher modellen 2024

Home / Nieuws / Nieuwste Karcher modellen 2024

Karcher heeft een aantal nieuwe professionele modellen op de markt gebracht. Deze nieuwe modellen staan inmiddels ook op onze website en kunnen volop besteld worden. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Graag vertellen we u wat de mogelijkheden zijn.

Uiteraard is Mundar ook het adres waar je je defecte hogedrukreiniger naar toe kan brengen. Het is niet altijd nodig om direct een nieuwe hogedrukreiniger aan te schaffen. Mogelijk kunnen wij hem nog repareren. Als de kosten uit de hand dreigen te lopen dan zullen we eerst contact opnemen om te kijken of het nog rendabel is om te repareren. Desgewenst kunt u van ons een vervangende hogedrukreiniger gebruiken zodat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

 

Welk model hogedrukreiniger past het beste bij uw situatie? Elke situatie is anders. Onze verkoop kan u adviseren welk model het beste is voor uw schoonmaakomgeving. Bij Mundar Reinigingsmachines hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advies en reparatie. Desgewenst kunnen we een demonstratie voor u verzorgen. Bel voor meer informatie 0113-745 600.

Mundar Reinigingsmachines is het adres voor alle soorten hogedrukreinigers, schrob- en veegmachines en allerlei soorten schoonmaakmachines. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

 

Naar overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies