Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Schot gaat auto`s schoonmaken met deze hogedrukreiniger

Home / Nieuws / Schot gaat auto`s schoonmaken met deze hogedrukreiniger

Voor het schoonmaken van auto`s en bedrijfsvoertuigen was Meneer Schot uit Tholen op zoek naar een betrouwbare hogedrukreiniger. De huidige hogedrukreiniger voldeed niet meer aan deze wens. Hij heeft gekozen voor een Kranzle Therm 1200RP. Deze hogedrukreiniger is uitgevoerd met een hoogwaardige brander, een krukas pomp, minimale elektronica maar wel met beveiliging in de brander. Verder kiest hij voor een haspel met 20mtr hogedrukslang, een schuimpistool, hogedruklans en een lagedruklans. Wel zo veilig voor de bestickering van zijn bedrijfsauto`s.

Welk model hogedrukreiniger past het beste bij uw situatie? Elke situatie is anders. Onze verkoop kan u adviseren welk model het beste is voor uw schoonmaakomgeving. Bij Mundar Reinigingsmachines hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advies en reparatie. Desgewenst kunnen we een demonstratie voor u verzorgen. Bel voor meer informatie 0113-745 600.

Mundar Reinigingsmachines is het adres voor alle soorten hogedrukreinigers. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

 

Naar overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies