Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Stofzuigers en waterzuigers aan het assortiment toegevoegd

Home / Nieuws / Stofzuigers en waterzuigers aan het assortiment toegevoegd

Al vanaf de oprichting van Mundar werd ons vaak de vraag gesteld of we ook stofzuigers konden leveren. Lange tijd hebben we dat op afstand gehouden. Omdat de aanvragen bleven komen hebben we besloten om deze lijn van schoonmaakmachines toe te voegen aan ons leveringsprogramma. Daarmee wordt Mundar nog meer gezien als het adres om uw reinigingsmachine aan te schaffen.

Vanaf nu leveren we stofzuigers en waterzuigers van het merk Ghibli. Dit is een professionele, zeer krachtige stof- en waterzuiger voor het reinigen van middelgrote oppervlakten. Voorzien van de nieuwste generatie filtering (UFS – Ultra Filtering System). Extra polyester patroonfilter voor de aanzuigmotor.

Enkele voordelen op een rij:

  • Nieuwste generatie “High efficiency” motoren
  • Deze stof- en waterzuigers worden gekenmerkt door een laag geluidsniveau en toch een zéér hoge zuigkracht
  • Standaard voorzien van een vlottersysteem waardoor dit apparaat ook als waterzuiger kan ingezet worden, met extra nylonfilter, bescherming motor bij waterzuigen (schuim, haar, kleine deeltjes,…)
  • Opbergmogelijkheden voor toebehoren en elektrisch snoer (10m)
  • Slagvaste kunststof ABS ketel, resistent tegen alle stoffen, logen en vetten
  • Inclusief professioneel toebehorenset en wateraflaatkit

 

Welk model reiniger past het beste bij uw situatie? Elke situatie is anders. Onze verkoop kan u adviseren welk model het beste is voor uw schoonmaakomgeving. Bij Mundar Reinigingsmachines hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advies en reparatie. Desgewenst kunnen we een demonstratie voor u verzorgen. Bel voor meer informatie 0113-745 600.

Mundar Reinigingsmachines is het adres voor alle soorten hogedrukreinigers, schrob- en veegmachines en allerlei soorten schoonmaakmachines. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Vraag uw offerte aan via: corne@mundar.nl 

 

Naar overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies