Advies nodig? 0113 745 600 Direct appen

Breng- en ophaalservice in heel Zuidwest NL

Vaak nog dezelfde dag!

Al meer dan 15 jaar ervaring

De specialist in Zeeland

Eigen werkplaats

Met ervaren monteurs

Winkel schoonmaken

Home / Nieuws / Winkel schoonmaken

De winkelvloer wordt wekelijks netjes schoongemaakt. En dat is heel belangrijk. Zo houdt je de winkel netjes en schoon.

Daarom hebben we een nieuwe schrobmachine afgeleverd.

De compacte schrobmachine RCM Byte II 612 T is een industriële schrobmachine voor kleine oppervlaktes. De schrobmachine is zeer gebruiksvriendelijk, met slechts één druk op de knop kan je al aan de slag. Bovendien kan je met de Go Green knop het water- en energieverbruik verminderen. Dankzij zijn stille werking is deze achterloop schrobmachine geschikt voor alle ruimtes waar rust en stilte belangrijk is. De RCM Byte II 612 T heeft onderhoudsvrije batterijen en een ingebouwde lader met elektrische aandrijving, wat het gebruik extra gemakkelijk maakt. Profiteer van de voordelen van deze schrobmachine en maak jouw schoonmaaktaken een stuk eenvoudiger en efficiënter.

 

Welk model schrobmachine past het beste bij uw situatie? Elke situatie is anders. Onze verkoop kan u adviseren welk model het beste is voor uw schoonmaakomgeving. Bij Mundar Reinigingsmachines hebben we ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advies en reparatie. Desgewenst kunnen we een demonstratie voor u verzorgen. Bel voor meer informatie 0113-745 600.

Mundar Reinigingsmachines is het adres voor alle soorten hogedrukreinigers, schrob- en veegmachines en allerlei soorten schoonmaakmachines. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

 

Naar overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan

Bel voor advies